loader image

Dobozi Lovas Egyesület

Dobozi Lovas Egyesület

Lovak

Szilva
2012-ben született haflingi kanca, aki igazi oktatóló személyiséggel rendelkezik. A gyerekek rajonganak érte. A csapat sokoldalú és egyben legokosabb tagja.
Szeder
2018-as születésű haflingi kanca. A jövő reménysége. Meridához hasonlóan a lóápolásban, földről való kommunikációban vesz részt az egyesület mindennapjaiban.
Happy
2012-es haflingi jellegű kanca. Kedvességével, figyelmességével a kisgyermekek egyik legjobb tanítója. Ő is mnidenféle munkából becsülettel kiveszi a részét.
Kincses Kamilla
Nagyon együttérző, figyelmes oktatóló. Ő ménesünk vezérkancája. 2004-ben született magyar sportló. Lovastornában, terepen, lógondozás tanításában egyaránt lehet rá számítani.
Kincses Merida
Nevéhez hűen Bátor, érdeklődő, barátságos 2018-as születésű magyar sportló kanca. Az oktatásban még csak asszisztensi szerepet vállal, rajta lehet gyakorolni a lóápolás, vezetés, földi játékok feladatait.
Csillag
Stabil, kedves, gyekebarát 2016-os születésű sodrott jellegű kanca. Szereti, ha körberajongják a gyerekek. Túra- és voltizslóként is helytáll a mindennapokban.
Pedró
Ő egy nagyon türelmes és nyugodt 2017-es póni fiú. Mindig üdvözöl, kíváncsian szemléli a többi állatot. Szereti ha a gyerekek foglalkoznak vele és csinosítgatják.
Hógolyó
A fehér póni a legidősebb lakója az állatsimogatónak. Korából adódóan nyugodt és megfontolt,de nagyon szeretet éhes paci. Imád enni és enni....de a simogatást is kedveli.
Bodza
A mini póni apró termete miatt a gyerekek kedvence. Fésülni, fonogatni lehet kócos sörényét,amit minden gyerek nagyon szeret. Vele a legkisebbek is megtapasztalhatják a lovaglás élményét.