loader image

Dobozi Lovas Egyesület

Paciklub

A Paciklub keretein belül megismerhetik a gyermekek az állatokkal való bánásmódot, etetésüket, tisztításukat és egyéb sokszínű kreatív foglalkozással kötik le segítőink az éppen nem lovon ülő csemetéket. A ló közelségének és a lovaglásnak köszönhetően a gyermek ismeretei, képességei és jártasságai fejlődnek. Élményekkel és önbizalommal gazdagodik, nő a motivációja, fejlődnek kommunikációs készségei. A lovassport felelősségre tanít és sikerélményt ad. Javítja a mozgáskoordinációt, fejleszti a tartást, az izmokat, a koncentrációs képességet. A ló természete és megjelenése tiszteletre nevel, fejleszti a türelmet és az empátiát. A ló és lovasa közötti egyedülálló kapcsolat pedig olyan szereteten és barátságon alapul, amelyet egy kívülálló talán nem is érthet meg pontosan.

Nem csupán a sport, de a lóval töltött idő, és a róla való gondoskodás is kedvező hatással bír a személyiségre, a lélekre.

Kültéri lovaspályánkon még ki vagyunk szolgáltatva az időjárás viszontagságainak, de igyekszünk mindent megtenni, hogy mihamarabb egész évben zavartalanul tanulhasson és fejleszthesse tovább lovastudását minden lovasunk.

Lovaglás közben kobak viselése kötelező! Kobakot és gerincvédő mellényt díjmentesen biztosítunk lovasaink számára.
Lovaglásra előre bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 0670/6104935

A Szolgáltatások igénybevételéhez és a balesetek megelőzése érdekében kérjük olvassa el és tartsa (gyermekével tartassa be) a Házirendet!

Lovaglásra előre bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon:

• Pécsi Krisztina: 0670 610-4935
    • Váradiné Szabó Brigitta: 06 20 581-8699